|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, irmik, malzemesi, tarifi, yapılışı |
![]() |
İrmik Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrmik Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesiİrmik çorbası İrmik çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 6 kişilik Malzemeler: 2 adet et bulyon 200 ml ![]() 175 gram irmik 30 gram tereyağı 125 ml ![]() 2 adet yumurta sarısı Hazırlanışı: Genişçe bir tencereye tereyağını koyup eritin ve irmiği ilave edin ![]() ![]() Kavrulmuş irmiklere et bulyon, domates püresi ve 75 ml ![]() ![]() Bir kaseye yumurta sarıları ve sütü koyup çatal veya çırpma teli yardımıyla 1 dakika çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|