|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çorbası, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, yapılışı, yaz |
Yaz Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaz Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiYaz çorbası Yaz çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 250 gram haşlanmış kuru fasulye 100 gram pastırma 2 adet pırasa 250 gram patates 1 demet fesleğen 30 ml zeytinyağı150 gram soğan 50 gram havuç 2 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen tuz karabiber Hazırlanışı: Havuç ve patatesleri soyun Soğan, sarmısak ve pırasaları ayıklayın![]() Havuç, soğan ve pırasaları ince ince dilimleyin Patatesleri küp şeklinde doğrayın Pastırmaları şerit halinde kesin![]() Hazırladığınız bütün sebzeleri, sarmısak ve pastırmayı, fasulyelerle birlikte bir tencereye koyun Tuz ve karabiber ekin Bol suda ve kısık ateşte kapağı kapalı olarak 40 dakika pişirin![]() Tencereyi ateşten alın, zeytinyağı, kuru nane ve fesleğen ile tatlandırıp servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|