Öğrendim|Masal Ve Hikaye Özetleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrendim|Masal Ve Hikaye ÖzetleriÖğrendim Senin sözlerinle kapattığım günümü yine senin sözlerinden oluşan bir karabasana döküyorum gün yeni başlıyor benim için, belki de asla bitmiyor sen yüklü ayrıntılarım ![]() ![]() ismi sen, kokusu sen, tadı sana dair bir devinimden ibaret yaşamım, uzun zamandır anlaşılmadığımı, ya da yanlış hükümler altında ezildiğimi sana itiraf edip aynalardan kaçmak yerine, gözlerindeki yansımama sarıldığımı hatırlıyorum![]() ![]() ![]() Sende "beni" sevdiğimi hatırlıyorum sadece ![]() belki de bir tek bu hatıranın direni$i, içimde sana rağmen, seni reddedercesine yine "seni" yaratan![]() ![]() bilmiyorum ama artık sorgulamıyorum küçük prensim ne seni ne de varlığını, hayatıma girişini, yarattığın mucizeleri![]() ![]() hiçbir şeyi sorgulamıyorum artık sevgilim![]() kendimden başka![]() ![]() hiç bir anlama dökmüyorum bakışlarını kimselerin, ya da hiç bir engel koymuyorum önüme seni düşündüğümde![]() ![]() ![]() Artık o çok sevdiğin gülümsememi serbest bıraktım ![]() mutluluğum suçlulukla örgülü değil, utançlarımsa bana doğal geliyor, "insanım ne de olsa" deyip geçiyorum![]() üstünde durmuyorum eksikliklerimin ya da onları siper edip saklanmıyorum kimseden![]() ![]() beklemeyi öğrendim![]() belki de sadece kendiyle savaşta yenilenin, yine "ben" olacağım gerçeğiyle yüzleştim![]() |
|
|
|