![]() |
Erkekler Melek midir? |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Erkekler Melek midir?Erkekler melek midir? Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan aðacın dallarını keserken baltasını suya düsürür ![]() "Aman tanrım" diye baðırdıðında bir peri belirir ve "Ne diye baðrıyorsun?" der ![]() Ormancı baltasinı suya düşürdüðünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduðunu söyler ![]() tekrar belirir ![]() "Baltan bu muydu?" diye sorar ![]() ![]() Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüþ bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar: "Baltan bu muydu?" Ormancı yine "hayır" diye cevaplar ![]() Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar: "Baltan bu muydu?" ormancı "evet" der ![]() Ormancının dürüstlüðü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir ![]() Ormancý mutlu bir þekilde evine döner ![]() Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser ![]() bağırır ![]() ![]() "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der ![]() Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner ![]() ![]() "evet" der ![]() Peri sinirlenmiştir ![]() ![]() bu deðil" der ![]() Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlama söz konusu ![]() eðer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin,ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin ![]() sorumluluðünu taþýyabilecek durumda dğðilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Eeeee! Seçtiğin hikaye bile paradoks ![]() ![]() ![]() Çok güze bir hikaye, teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() bnm babam bi melek !!erkekten melek pekala olur ama sayısı çok deil sanırım
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
rebellious23
|
![]() biliyoırdum bu hikayeyi adam ne kadar düşünceli görüyorsunuz ![]() ![]() zaten kadınlar şeytan olduğuna göre melekde biz oluyoz otomatik olarak :))) emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|