![]() |
Erkekler Melek midir?
Erkekler melek midir?
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan aðacın dallarını keserken baltasını suya düsürür. "Aman tanrım" diye baðırdıðında bir peri belirir ve "Ne diye baðrıyorsun?" der. Ormancı baltasinı suya düşürdüðünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduðunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüþ bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar: "Baltan bu muydu?" Ormancı yine "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar: "Baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. Ormancının dürüstlüðü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancý mutlu bir þekilde evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser. Ormancý "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar. "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der. Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der. Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu deðil" der. Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlama söz konusu. eðer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin,ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluðünu taþýyabilecek durumda dğðilim. Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur. |
Eeeee! Seçtiğin hikaye bile paradoks. Bana göre hem melek, hem şeytan. Çözülmüyor.
Çok güze bir hikaye, teşekkürler. |
Alıntı:
|
erkelermi??hemde melek haa:))
ne kadarda zıt şeyler... |
sadece büyümeyen çocuklar:)
|
bnm babam bi melek !!erkekten melek pekala olur ama sayısı çok deil sanırım
|
biliyoırdum bu hikayeyi
adam ne kadar düşünceli görüyorsunuz.. zaten kadınlar şeytan olduğuna göre melekde biz oluyoz otomatik olarak :))) emeğine sağlık .. |