|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gecenin, islaklığından, kurumayamayan, sevdaya |
Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
|
|
#1 |
|
peri
|
Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...özgürce ıslandım bu gece
![]() gitmek istediğin şehir ağladı üzerime ![]() ne içinden geçtim, ne dışına taşabildim ![]() gidişine ıslandım öylece ![]() tatlı bi rüya iken gülüşün, içimin sen deryalarına kaçıyor herkesten gizlediğim düşün ![]() bi şehir ağladı avucumda ![]() ıslaklığı saçımda ![]() saçım kanadı hatırsızca, hatırlamamalarına ![]() yağmur ne güzel yağdı oysa ![]() her damlasına adını koydum ![]() adım kaçtı kimliğimden, kimliğim sensizliğimden ![]() beklerim, beklediğim kadar gelirim kendime ![]() cinnet şeritlerinde, adın şifrem olur ![]() şifresiz bi hayata geçişin, şifresi sen ![]() ve gitmektesin sen ![]() bi güvercin gibiydim bu gece ![]() kendimi ilk defa bu kadar kanatlı hissettim ![]() ıslandım ![]() yıkandım ![]() sevdanın özgürcesinin elimden gidişine ağladım şehirsiz kaldım ![]() sensiz bi şehri taşıyamazdım ![]() al ve git ![]() gittiğin kadar götür bu şehri ![]() sesine tozlar örtülür kulağımda ![]() pasında kalırsın hatıramın ![]() unutmak sende varolur ![]() sen unutamazsın ![]() unutmadığım şehirlere sor beni ![]() yıldızsız gecenin güneşine emanet gülüşün ![]() göster kendini ![]() utançlar getirme el değmemiş sevgime ![]() sevgisizliğine emanet bütün söyleyemediklerim ![]() ve sen hiç söylememezlik etme ![]() birde ![]() bi önemi varsa eğer ![]() GİTME ![]() ![]() TUGBA GUVERCIN
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya...Emeğine sağlık canım güzel bi paylaşımdı
|
|
#3 |
|
peri
|
Cevap : Gecenin Islaklığından,Kurumayamayan Sevdaya... |
|
|
|