![]() |
Güveç-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveç-Yemek Tarifleri[sıze=2]malzemeler yarım kilo mantar 5 adet domates 2 adet biber 1 adet soğan beyaz tavuk eti bir kaşık salça hazırlanışı ilk olarak tavukları yağda hafiften kızartıyoruz ![]() mantarları da içine atıp solduruyoruz ![]() etleri küp şeklinde doğruyoruz ![]() soğanı rendele, biberi doğra ve ocakta bunları biraz pişir ![]() Salçayı ilave et ve ocaktan al ![]() sostan koyup üzerine tavuk etini,onun üzerine mantarları k koyup tekrar domates sosu koyuyoruz ![]() vecin üzerine kaşar parçası kesip fırına atıyoruz ![]() eriyince fırından çıkartıyoruz ![]() [/sıze] |
![]() |
![]() |
|