Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alman, mutfağı, sosu, tarifi

Alman Mutfağı - Alman Sosu Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Alman Sosu Tarifi




Alman Mutfağı- ALMAN SOSU Tarifi

Malzemeler

800 ml Tavuk velutesi

400 ml Tavuk suyu

4 Adet Yumurta sarısı

50 gram Mantar bölünmüş

50 gram Margarin

200 ml Çiğ krema

1 Çay kaşığı tuz ve karabiber

1 Adet limon (suyu)

Yapılışı

BEYAZ ET SOSUDUR (TAVUK-HİNDİ VB )

Derin bir tavada tavuk velutesi, tavuk suyu, yumurta sarılarını ve mantarları iyice karıştırıp, bir taşım kaynatın Ateşi kısın Tavadaki karışımın 1/3’ü kalıncaya kadar, dibini tutmamasıiçin bir spatula ile sürekli karıştırarak, suyunu çektirin Süzgeçten süzün Sosa önce margarini sonra kremayı ve tuz, karabiberi ekleyip kontrol edin Limon suyunu ekleyerek sosu tamamlayın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.