Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
boğan, bursa, dan, kadı, tarifleri, yemek

Kadı Boğan - Bursa Dan Yemek Tarifleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kadı Boğan - Bursa Dan Yemek Tarifleri




KADI BOĞAN

MALZEME:

Tereyağı 500 gr

Un

Şeker şerbeti (revağa)

YAPILIŞI:

Yarım kilo tuzsuz tereyağı unla karılır (yağ eritilmemiştir) Unun karar konup konmadığını anlamak için bir parça koparıp maşa üzerinde ateşe konur Yayılırsa unu az demektir Karar olunca kurabiye gibi fırına sürülüp pişirilir, sonra revağa katılır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.