![]() |
Sos Şarkutier Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sos Şarkutier YapılışıSos Şarkutier nasıl yapılır Sos Şarkutier tarifi Sos Şarkutier malzemeleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 8 adet kornişon 2 kahve fincanı sirke 1 kahve kaşığı toz hardal 1 kaşık tereyağ Yapılışı Kornişonları uzunlamasına dilimleyip,sonra ince kibrit gibi doğrayınız ![]() Küçük bir kaba tereyağını kouyp kornişonları ve hardalı ilave ederek orta ateşte 2 dk ![]() ![]() Sirke tamamen yok oluncaya kadar çektirip ateşten alınız ![]() Karıştırıp aynı şekilde muhafaza ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|