İl İl Türkülerimiz - Hatay - Album Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İl İl Türkülerimiz - Hatay - Album TanıtımıIl Il Türkülerimiz - Hatay Bahattin Turan - Eli Elime Degdi mp3Ferman Boran Selik - Al Mendili Mendili mp3Hediye Huseyin - Kaleden Indirdiler mp3Koksal Coskun - Aman Aman Bagdatli mp3Koro - Altin Tasta Gul Kuruttum mp3Koro - Damdam Dama Ip Gerdim mp3Koro - Fincani Tastan Oyarlar mp3Koro - Gul Kuruttum Gul Kuruttum mp3Koro - Hasan Dagi Oymak Oymak mp3Koro - Lofca Nin Ardinda Kaya mp3Koro - Pinara Vurdum Kazmayi mp3Koro - Tutuncuden Tutun Aldim Yuz Dirhem mp3Makbule Kaya - Dam Basina Ciksam Sacim Yellenir mp3Mustafa Ozcan - Hanim Arabaya Binmis mp3Osman Kalay - Kuyu Basinda Bakir mp3Perihan Ipekkentli - Su Karsiki Dagda Kar Var Duman Yok mp3Resit Muhtar - Hey Guzel Han Guzel Han mp3Tugba Ger - Vardim Baktim Sut Pisirmis mp3Tuncay Kemertas - Ben Bir Yuce Beydim (U H Amik Agazi) mp3Albüm Kodlama: MPEG 1 Layer III Albüm Türü: Joint Stereo Samplerate: 44100 MHZ VBR: CBR Albüm Boyutu: 66,21 MB Albüm Kalitesi: 128 KBits Bu konu yalnızca album tanıtımıdır ![]() ![]() Album tanıtımlarında gizli link yasaktır ![]() ![]() Forumacil korsan paylaşımlara izin vermez ![]() ![]() |
|
|
|