![]() |
Tam Üç Yılımı Aldı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tam Üç Yılımı Aldı..Kadının biri kocasini devamli aldatiyormus ![]() Evde sevgilisiyle yatakta oynasirken, aniden evin giris kapisinin açildigini duymus, panik içinde erken dönen kocasinin içeri girdigini ve yatak odasina dogru adımlarının yaklastigini duymus ![]() ![]() ![]() -Allah'im ne olur beni kurtar! Yatağımdaki sevgilimi yoket, sonra dile benden ne dilersen, yapacagim ![]() ![]() ![]() Bir ömür gibi gelen bir aradan sonra, Allah'in sesi duyulmus: -Ey günahkar evladim, bu arzunu gerçeklestirirsem karsılığı çok ağırolur ![]() - Sevgi lini su an yatağından yok edersem, tam üçyıl sonra öleceksin demis! Kadin düsünmüs, kocam beni yakalarsa nasil olsa üç dakikalik ömrüm var, üç yilda kim ölür-kim kalır, kabul ediyorum demis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilisi yokolmus, kadin paçayi kurtarmis! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan üç yila yakin zaman geçmis, kocasi günün birinde sürpriz yapmis! -Karicigim demis, bak sana muhtesem lüks bir gemide tur bileti aldim ![]() ![]() Gemide sadece kadinlar olacak, bildigim tüm kadin arkadaslarin tura katilacak, bol-bol eglenir hosça zaman geçirirsiniz ![]() Kadinin gemiye bindigi gün, Allah'in sevgilisini yokettiginin tam üçüncü yilina rast gelmis ![]() Gemi açik denize iyice açildiginda korkunç bir firtina patlamis, gemi su almaya baslamis, batti-batacak ![]() ![]() ![]() Kadin vaktinin geldigini anlamis! -Allah'im tamam anlastigimiz gibi benim sonum geldi, ama digerlerine yazik günah degil mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniden gür bir ses duyulmus: -HEPINIZI AYNI GEMIYE TOPLAMAK TAM ÜÇ YILIMI ALDI ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|