![]() |
Tam Üç Yılımı Aldı..
Kadının biri kocasini devamli aldatiyormus.
Evde sevgilisiyle yatakta oynasirken, aniden evin giris kapisinin açildigini duymus, panik içinde erken dönen kocasinin içeri girdigini ve yatak odasina dogru adımlarının yaklastigini duymus... -Allah'im ne olur beni kurtar! Yatağımdaki sevgilimi yoket, sonra dile benden ne dilersen, yapacagim... Bir ömür gibi gelen bir aradan sonra, Allah'in sesi duyulmus: -Ey günahkar evladim, bu arzunu gerçeklestirirsem karsılığı çok ağırolur. - Sevgi lini su an yatağından yok edersem, tam üçyıl sonra öleceksin demis! Kadin düsünmüs, kocam beni yakalarsa nasil olsa üç dakikalik ömrüm var, üç yilda kim ölür-kim kalır, kabul ediyorum demis.. ...Der demez, kadinin kocasi odaya girmeden sevgilisi yokolmus, kadin paçayi kurtarmis!.. ......... . Aradan üç yila yakin zaman geçmis, kocasi günün birinde sürpriz yapmis! -Karicigim demis, bak sana muhtesem lüks bir gemide tur bileti aldim.. Gemide sadece kadinlar olacak, bildigim tüm kadin arkadaslarin tura katilacak, bol-bol eglenir hosça zaman geçirirsiniz. Kadinin gemiye bindigi gün, Allah'in sevgilisini yokettiginin tam üçüncü yilina rast gelmis. Gemi açik denize iyice açildiginda korkunç bir firtina patlamis, gemi su almaya baslamis, batti-batacak. .. Kadin vaktinin geldigini anlamis! -Allah'im tamam anlastigimiz gibi benim sonum geldi, ama digerlerine yazik günah degil mi?......... ... Aniden gür bir ses duyulmus: -HEPINIZI AYNI GEMIYE TOPLAMAK TAM ÜÇ YILIMI ALDI.... |