![]() |
Siz Hiç Ağlamak İçin Müsait Bir Yer Aradınız Mı? / Murat Akgöz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Hiç Ağlamak İçin Müsait Bir Yer Aradınız Mı? / Murat Akgöz![]() ''Siz hiç ağlamak için müsait bir yer aradınız mı ? '' Ben en çok yağmurlu gecelerde hissederim sahipsizliğimi ![]() Öyle gök gürültüsünden falan korkmam ama ![]() ![]() Islaklığımı kurulayacak birini ararım sanki ![]() Teslim olurken karanlığa, Kendimi saklayacak bir yer ararım ![]() Sen hiç ağlamak için müsait bir yer aradın mı ? Yada bir sigara için saatlerce yol yürüdün mü ? Yağmurda var hani ![]() ![]() Sen hiç göz yaşlarının yağmurları ıslattığını düşündün mü ? Ben düşündüm ![]() ![]() Hava soğuk değil ![]() Aylardan temmuz, Ama ben yine de üşüdüm ![]() İşte tamda böyle bi andı ![]() ![]() Cebimden bir umut düşürdüm ![]() Kızma bana ![]() ![]() Benim dünyamda güvercinler zincire vurulmuş ![]() ![]() Gökyüzü onlara dar ![]() Üstelik havada kapalı zaten, Sigara dumanından bulutlar var ![]() Her ne kadar büyük ve mavi olmasada, Üzerinde kağıttan gemilerimi yüzdürdüğüm, Denizlerim var ![]() Ve sahillerim ![]() ![]() Kimsesizliğimde sessizce yürüdüğüm ![]() Hadi gel ! Rüzgar ol kara bulutları al götür Karanlık geceme güneşi getir Hadi bu defada mutluluktan ağla ![]() Seviyorum ![]() ![]() Bir bebek edası var ağlayışında ![]() Hadi bu defada benim için ağla ![]() Biliyorum ![]() ![]() Masmavi gökyüzü ve pırıl pırıl denizleri olan, Kocaman bir dünya var göz yaşında ![]() ![]() ![]() Murat AKGÖZ |
![]() |
![]() |
|