![]() |
Siz Hiç Ağlamak İçin Müsait Bir Yer Aradınız Mı? / Murat Akgöz
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg ''Siz hiç ağlamak için müsait bir yer aradınız mı ? '' Ben en çok yağmurlu gecelerde hissederim sahipsizliğimi. Öyle gök gürültüsünden falan korkmam ama.. Islaklığımı kurulayacak birini ararım sanki. Teslim olurken karanlığa, Kendimi saklayacak bir yer ararım. Sen hiç ağlamak için müsait bir yer aradın mı ? Yada bir sigara için saatlerce yol yürüdün mü ? Yağmurda var hani.. Sen hiç göz yaşlarının yağmurları ıslattığını düşündün mü ? Ben düşündüm.. Hava soğuk değil. Aylardan temmuz, Ama ben yine de üşüdüm. İşte tamda böyle bi andı.. Cebimden bir umut düşürdüm. Kızma bana.. Benim dünyamda güvercinler zincire vurulmuş.. Gökyüzü onlara dar. Üstelik havada kapalı zaten, Sigara dumanından bulutlar var. Her ne kadar büyük ve mavi olmasada, Üzerinde kağıttan gemilerimi yüzdürdüğüm, Denizlerim var. Ve sahillerim.. Kimsesizliğimde sessizce yürüdüğüm. Hadi gel ! Rüzgar ol kara bulutları al götür Karanlık geceme güneşi getir Hadi bu defada mutluluktan ağla. Seviyorum.. Bir bebek edası var ağlayışında. Hadi bu defada benim için ağla. Biliyorum.. Masmavi gökyüzü ve pırıl pırıl denizleri olan, Kocaman bir dünya var göz yaşında... Murat AKGÖZ |