Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kapalı, kaşarlı, pide

Kaşarlı Kapalı Pide

Eski 02-28-2012   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Kaşarlı Kapalı Pide



Kaşarlı kapalı pide



Malzemeler (6 kişilik)

20 gram yaşmaya

3 subardağı su

3 çorbakaşığı zeytinyağı

1 çaykaşığı tuz

1 çorbakaşığı şeker

1 çorbakaşığı yoğurt İçi için

200 gramkaşar peyniri

1 çorbakaşığı tereyağ

Yapılışı: Derin bir kabın içinde ılık su ve yaşmayayı karıştırın Üzerine unu, şekeri, yoğurdu ve zeytinyağını koyup çok yumuşak bir hamur yapın 20 dakika kadar bekletin Üzerine tekrar un koyup kulak memesi kıvamında hamur elde edin ve 6 bezeye ayırın Kaşar peynirini rendeleyin Bezeleri uzun oval şeklinde açıp ortalarına kaşar peynirleri ve tereyağını paylaştırın Kenarlardaki hamuru üzerinde toplayıp kapatın Parmaklarınızla cimcikler gibi hamuru birleştirin Tepsiye dizin ve 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin Sıcak olarak ikram edin

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.