![]() |
Kabaklı Lahana Salatası Ve Kuzu Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaklı Lahana Salatası Ve Kuzu BonfileKabaklı lahana salatası ve kuzu bonfile Kabaklı lahana salatası ve kuzu bonfile Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik 361 kalori Malzemeler: 2 adet kabak (250’şer gram) 1 adet yeşil lahana (500 gr ![]() 60 ml ![]() 10 gr ![]() 10 gr ![]() 20 ml ![]() 30 gr ![]() 1/2 demet nane 600 gr ![]() 4 küçük dal biberiye 30 ml ![]() tuz karabiber Hazırlanışı: + Kabakları temizleyip, bütün olarak kaynar tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın ![]() + Bu arada lahanayı dörde bölüp ortasındaki sert kısmı çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() + Kabakları soğuk sudan geçirip, uzunlamasına ikiye bölün ve dilimlere kesin ![]() + Domatesleri uzunlamasına ikiye bölüp dilimlere kesin ![]() ![]() + Etlere tuz ve biber ekin ![]() ![]() ![]() + Tavadan çıkartıp, alüminyum folyoya sarıp 5 dakika dinlendirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|