Alabalıklı Patates Kanapesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalıklı Patates KanapesiAlabalıklı patates kanapesi Alabalıklı patates kanapesi Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 2 adet füme alabalık filetosu 8 adet ufak patates 50 gram havyar 100 gram kremşanti 1 adet orta boy siyah turp 1 demet taze soğanın yeşil uçları tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri yıkayıp soyun 15 dakika kaynar suda haşlayın Soğuduktan sonra ikiye kesip tuzla tatlandırın Turbu soyup, çok ince rendeleyin![]() Kremşantiyi turp ile karıştırıp patateslerin üzerine paylaştırın Üzerlerine havyarı dağıtın![]() Soğanın yeşil uçları ve şeritler halinde kesilmiş alabalık filetolarıyla süsleyin Üzerine karabiber ekip servis yapın
|
|
|
|