![]() |
Alabalıklı Patates Kanapesi
Alabalıklı patates kanapesi
Alabalıklı patates kanapesi Hazırlama süresi 30 dakika 4 kişilik Malzemeler: 2 adet füme alabalık filetosu 8 adet ufak patates 50 gram havyar 100 gram kremşanti 1 adet orta boy siyah turp 1 demet taze soğanın yeşil uçları tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri yıkayıp soyun 15 dakika kaynar suda haşlayın. Soğuduktan sonra ikiye kesip tuzla tatlandırın. Turbu soyup, çok ince rendeleyin. Kremşantiyi turp ile karıştırıp patateslerin üzerine paylaştırın. Üzerlerine havyarı dağıtın. Soğanın yeşil uçları ve şeritler halinde kesilmiş alabalık filetolarıyla süsleyin. Üzerine karabiber ekip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.