![]() |
Armutlu Lakerda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armutlu LakerdaArmutlu lakerda Armutlu lakerda Hazırlama süresi 15 dakika 4 kişilik Malzemeler: 2 adet kereviz sapı 4 adet armut 1 adet limon 200 gram lakerda 1 yemek kaşığı tane karabiber(kıyılmış) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı balzamik sirke 1 tatlı kaşığı acı hardal tuz karabiber Hazırlanışı: Lakerdayı verevine, ince dilimlere kesin, geniş bir tabağa dizin ![]() ![]() ![]() Kereviz saplarını ayıklayıp yıkayın ![]() ![]() Armutları soyup kararmaması için üzerine 1/2 limonun suyunu gezdirin ![]() Sos için sıvı yağ, sirke, hardal, tuz ve karabiberi iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() Son olarak hazırladığınız sosu ilave edin, ayırdığınız kereviz yapraklarıyla süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|