![]() |
Havuçlu Sudak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuçlu SudakHavuçlu sudak Havuçlu sudak Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik Malzemeler: 4 adet sudak filetosu 700 gram havuç 1/2 demet maydanoz 50 ml ![]() 50 gram tereyağı 30 ml ![]() defne yaprağı biberiye kekik sarmısak kızartmak için sıvıyağ tuz karabiber Hazırlanışı: 700 gr ![]() ![]() ![]() 50 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tavada sıvı yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() Balıkları ilk önce derili kısmı alta gelecek şekilde 7-8 dakika kızartın ![]() ![]() Isıtılmış servis tabaklarına önce sıcak tuttuğunuz havuçları yerleştirin ardından balıkları koyarak servis yapın ![]() Sudak filetolarını haşlanmış tereyağlı patatesle servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|