![]() |
Mandalina Soslu Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mandalina Soslu BalıkMandalina soslu balık Mandalina soslu balık Hazırlama süresi 45 dakika 4 kişilik Malzemeler: 5 adet mandalina 1 adet mandalinanın suyu 4 adet levrek fileto 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı beyaz şarap (sek) 2 diş sarmısak 150 gram margarin 400 gram ıspanak 1 adet domates bir kaç sap dereotu tuz karabiber Hazırlanışı: Balık filetoları tuzlu suda 7 dakika haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ispanakları ayıklayıp saplarını atın ![]() ![]() Mandalinaların filetolarını çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesi küb doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Servis tabağının üzerine bir tabaka ıspanak yaprağı ve kenarlara mandalina dilimler koyun ![]() Balıkları ortaya yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|