Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı ResimliGül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli resimli gül reçeli tarifi gül reçeli yapmak gül reçelinin yapımı gül receli yapımı Gül Reçeli 150 gr gül yaprağı 5 bardak toz şeker 1 limon 2 bardak su 1 tutam fesleğen Gül yaprakları iyice yıkayın Bir kavanoza 1 kat gül yaprağı, 1 kat şeker şeklinde sıralayın Şekerin artanını bir kenara ayırın Kavanozun üstüne bir adet limonun suyunu sıkın Kapağını sıkıca kapatın ve bu vaziyette 2 gün bekletin2 gün sonra kavanozu açın Gül yapraklarını içinden alın Tencereye 2 bardak su koyun ve şekerin geri kalanı kaynatılır Gül yapraklarını içine ilave edin Koyulaşınca ateşten indirip soğumaya bırakın Soğuduktan sonra kavanozlara alın Afiyet olsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|