![]() |
Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli
Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli
Gül Reçeli-Gül Reçeli Tarifi - Gül Reçeli Nasıl Yapılır - Gül Reçeli Yapılışı Resimli resimli gül reçeli tarifi gül reçeli yapmak gül reçelinin yapımı gül receli yapımı Gül Reçeli 150 gr gül yaprağı 5 bardak toz şeker 1 limon 2 bardak su 1 tutam fesleğen Gül yaprakları iyice yıkayın. Bir kavanoza 1 kat gül yaprağı, 1 kat şeker şeklinde sıralayın. Şekerin artanını bir kenara ayırın. Kavanozun üstüne bir adet limonun suyunu sıkın. Kapağını sıkıca kapatın ve bu vaziyette 2 gün bekletin 2 gün sonra kavanozu açın. Gül yapraklarını içinden alın. Tencereye 2 bardak su koyun ve şekerin geri kalanı kaynatılır. Gül yapraklarını içine ilave edin. Koyulaşınca ateşten indirip soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kavanozlara alın.Afiyet olsun...... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.