|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, karnabahar, malzemesi, tarifi, yapılışı |
![]() |
Karnabahar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karnabahar Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKarnabahar çorbası Karnabahar çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 60 dakika 4 kişilik Malzemeler: 1 adet ufak karnıbahar 100 gram soğan 50 gram tereyağı 800 ml ![]() 10 ml ![]() 3 dilim tost ekmeği 2 diş sarmısak 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı maydanoz yaprağı 20 gram susam tuz karabiber Hazırlanışı: Karnnıbaharı ayıklayıp iri parçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları soyun ve minik küblere doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sebze suyu ve kremşanti ilave edin ve 3 dk hafifçe kaynatın ![]() ![]() Tost ekmeğinin kenarlarını çıkartıp içlerini 2 cm büyüklüğünde doğrayın ![]() ![]() Sıvı yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Susamı yağsız tavada karıştırarak pembeleştirin ![]() Karnıbahar çorbasını mikserde püre haline getirin ![]() ![]() Tabakalra alıp, kıtır ekmeklerle, susam ve maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|