|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, uğmaç, yapılışı |
![]() |
Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiUğmaç çorbası Uğmaç çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dk 6 kişilik Malzemeler: 200 gram kuru barbunya 30 gram tereyağı 1 litre et suyu 500 gram un pul biber tuz karabiber Hazırlanışı: Akşamdan ıslattığınız fasulyeyi genişce bir çorba tenceresinde 1 çorba kaşığı tereyağ ve et suyunda fasulyeler yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() « bardak suyla unu karıştırıp, elinizle iyice ufalayıp küçük hamur parçaları haline getirin ![]() ![]() Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını küçük bir sahanda eritin, pul biber ekleyin ![]() Sıcak olarak , biberli yağdan ekleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|