Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbası, hazırlanışı, malzemesi, tarifi, uğmaç, yapılışı

Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Uğmaç Çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Uğmaç çorbası
Uğmaç çorbası Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 30 dk
6 kişilik
Malzemeler:

200 gram kuru barbunya
30 gram tereyağı
1 litre et suyu
500 gram un
pul biber
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Akşamdan ıslattığınız fasulyeyi genişce bir çorba tenceresinde 1 çorba kaşığı tereyağ ve et suyunda fasulyeler yumuşayana kadar pişirin Tuzlayın, biberleyin
« bardak suyla unu karıştırıp, elinizle iyice ufalayıp küçük hamur parçaları haline getirin Hamur parçalarını çorbanıza ilave edin, 10 dakika kısık ateşte pişirin
Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını küçük bir sahanda eritin, pul biber ekleyin
Sıcak olarak , biberli yağdan ekleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.