|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| fırında, hazırlanışı, kabak, malzemesi, peynirli, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFırında peynirli kabak Fırında peynirli kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 2 kişilik Malzemeler: 200 gram Tikveşli Altın Kaymak Yoğurt 400 gram kabak 2 adet patates 50 gram kaşar peyniri rendesi 50 ml süt(3 yemek kaşığı)tuz karabiber Hazırlanışı: Kabakları ikiye bölüp kaynar tuzlu suda 5 dakika haşlayın Sudan çıkarıp süzülmeye bırakın![]() Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun Süt ve kaşar peyniri rendesiyle karıştırın![]() Kabakları tuz ve karabiberle tatlandırın Patates püresini krema sıkacağına koyup kabakların üzerine bolca sıkın![]() Önceden 200ø ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin Tikveşli Altın Kaymaklı Yoğurt ile birlikte servis yapın
|
|
|
|