![]() |
Fırında Peynirli Kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Fırında peynirli kabak
Fırında peynirli kabak Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 30 dakika 2 kişilik Malzemeler: 200 gram Tikveşli Altın Kaymak Yoğurt 400 gram kabak 2 adet patates 50 gram kaşar peyniri rendesi 50 ml. süt(3 yemek kaşığı) tuz karabiber Hazırlanışı: Kabakları ikiye bölüp kaynar tuzlu suda 5 dakika haşlayın. Sudan çıkarıp süzülmeye bırakın. Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun. Süt ve kaşar peyniri rendesiyle karıştırın. Kabakları tuz ve karabiberle tatlandırın. Patates püresini krema sıkacağına koyup kabakların üzerine bolca sıkın. Önceden 200ø ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Tikveşli Altın Kaymaklı Yoğurt ile birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.