![]() |
Rezeneli Somon Fileto |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rezeneli Somon FiletoRezeneli somon fileto Rezeneli somon fileto Hazırlama süresi 1 saat Malzemeler: 1 adet soğan 2 adet defne yaprağı 3 adet karanfil 500 ml ![]() 500 ml ![]() 600 gram dondurulmuş somon 1 kilogram Rezene 5 yemek kaşığı limon suyu 6 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gram mayonez 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 100 gram yoğurt 1 yemek kaşığı tatlı hardal 1 adet dilimlenmiş limon 2 sap dereotu tuz karabiber Hazırlanışı: Soğanı soyun ve dörde bölün ![]() ![]() Balıkları dondurucudan çıkarıp çözülmesini bekleyin ![]() ![]() ![]() Rezeneyi yıkayın ve ince ince dilimleyin ![]() ![]() Mayonezi, limon kabuğu rendesi, kalan limon suyu, yoğurt, hardal, tuz ve karabiber ile karıştırın ![]() Rezeneyi iyice süzün, servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|