|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dolması, enginar, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Enginar Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiEnginar dolması Enginar dolması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 35 dakika 6 adet Malzemeler: 6 adet orta boy enginar 1 adet limon 3 su bardağı pirinç 3-4 adet domates 1 demet dereotu 1 demet nane 1 demet maydanoz 1 adet limon tuz karabiber 2 adet soğan 2 tatlı kaşığı tozşeker 250 ml ![]() En güzel dönemlerini yaşayan bol vitaminli kabak ve enginar; çok önemli bir besin olan kuzu eti ve lezzetli kayısı ile hazırlanmış Türk mutfağının en seçkin yemeklerinden oluşan bu mönü, davet sofralarınızda da sunabileceğiniz özellikte ![]() ![]() Hazırlanışı: Enginarların en dış yapraklarını 2 sıra atın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları küb şeklinde doğrayıp 200 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enginarları pirinçli iç ile doldurun ![]() ![]() Nane yaprakları ile süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|