![]() |
Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKeten tohumlu minik kabaklar Keten tohumlu minik kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 10 dakika 6 kişilik Malzemeler: 12 adet minik kabak 75 ml ![]() 1 demet taze sarmısak 1 demet taze fesleğen 15 gram keten tohumu Hazırlanışı: Kabakları yıkayın ve kurulayın ![]() Taze sarmısakları ayıklayın ve halka doğrayın ![]() Tavaya zeytinyağı koyun, ısınınca kabakları ekleyin ve çevirin ![]() ![]() Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve kıyın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|