Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hazırlanışı, kabaklar, keten, malzemesi, minik, sebze, tarifi, tohumlu, yapılışı, yemekleri

Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Keten tohumlu minik kabaklar
Keten tohumlu minik kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 10 dakika
6 kişilik
Malzemeler:

12 adet minik kabak
75 ml zeytinyağı
1 demet taze sarmısak
1 demet taze fesleğen
15 gram keten tohumu

Hazırlanışı:
Kabakları yıkayın ve kurulayın
Taze sarmısakları ayıklayın ve halka doğrayın
Tavaya zeytinyağı koyun, ısınınca kabakları ekleyin ve çevirin Hafifçe yumuşamaya başlayınca, sarmısakları da ekleyip, 1- 2 dakika daha çevirip süzdürerek servis tabağına alın
Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve kıyın Keten tohumu ve fesleğen yapraklarını üstüne serpip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.