![]() |
Keten Tohumlu Minik Kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Keten tohumlu minik kabaklar
Keten tohumlu minik kabaklar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 10 dakika 6 kişilik Malzemeler: 12 adet minik kabak 75 ml. zeytinyağı 1 demet taze sarmısak 1 demet taze fesleğen 15 gram keten tohumu Hazırlanışı: Kabakları yıkayın ve kurulayın. Taze sarmısakları ayıklayın ve halka doğrayın. Tavaya zeytinyağı koyun, ısınınca kabakları ekleyin ve çevirin. Hafifçe yumuşamaya başlayınca, sarmısakları da ekleyip, 1- 2 dakika daha çevirip süzdürerek servis tabağına alın. Fesleğen yapraklarını ayıklayın ve kıyın. Keten tohumu ve fesleğen yapraklarını üstüne serpip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.