|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
andiv, güveçte, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Güveçte Andiv Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte Andiv Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiGüveçte andiv Güveçte andiv Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik 351 kalori Malzemeler: 100 gram soğan 4 adet andiv 2 yemek kaşığı sıvıyağ 100 gram kuşgönü pastırma 25 gram tereyağı 100 ml ![]() 200 ml ![]() 1 demet maydanoz 2 yemek kaşığı limon suyu 150 gram krema tuz karabiber Hazırlanışı: Soğanları soyup ince kıyın ![]() ![]() Yağı bir güveçte ısıtın ![]() ![]() ![]() Pastırmayı pişirdiğiniz yağda andivi hafif kavurup dışarı alın ![]() Soğan ve tereyağını ilave edin ![]() ![]() Şarap ve sebze suyunu ekleyin ![]() Andivi tekrar güvece alın, tuzlayıp biberleyin ![]() Üzeri kapalı olarak sık sık karıştırarak 40 dakika kısık ateşte pişirin ![]() Bu arada kızartılmış pastırmayı şerit şerit doğrayın ![]() ![]() Andivi güveçten çıkartın, ılık bir yerde bekletin ![]() ![]() Tuzlayıp biberleyin, maydanozu ekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|