|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hazırlanışı, kişnişli, malzemesi, sebze, sebzeler, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Kişnişli Sebzeler Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişnişli Sebzeler Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKişnişli sebzeler Kişnişli sebzeler Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 60 dakika 4 kişilik Malzemeler: 400 gram eşit büyüklükte havuç 400 gram ince kabak 400 gram büyük mantar 120 ml ![]() 3-4 diş sarmısak 150 ml ![]() 45 ml ![]() 1 adet büyük demek kişniş tuz karabiber şeker Kişnişli sebzeleri baget ekmeğiyle servis edebilirsiniz ![]() Hazırlanışı: Havuçları temizleyin, soyun ve 5 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Kabakları temizleyin ve 5 cm ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarları temizleyin ve kalın parçalar kesin 30 ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30 ml ![]() ![]() ![]() ![]() Sarmısakları ince dilimler halinde kesin ve yağlı tavada kısık ateşte kızartın ![]() Üstüne beyaz şarap döküp limon suyu, tuz, biber ve bir tutam tuz ile baharatlatın ![]() Mantar, kabak ve havuçları bir tabağa dizin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|