|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| carpaccio, hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Mantar Carpaccio Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantar Carpaccio Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiMantar carpaccio Mantar carpaccio Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik 420 kalori Malzemeler: 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı orta acı hardal 10 ml beyaz şarap1/2 diş sarımsak 140 ml Zeytinyağı50 gr yoğurt1 adet limon 3 büyük boy mantar 1/2 demet roka 60 gr rende parmesantuz karabiber Hazırlanışı: + Mayonez için yumurta sarısını, hardalı, şarabı ve sarmısağı, el blenderi ile karıştırın 40 ml zeytinyağını ilk önce damla damla, sonra ip gibi akıtarak ekleyin Mayonezi yoğurt ile karıştırın, tuz ve biber ilave edin![]() + Limonun kabuğunu ince rendeleyin, suyunu sıkın 20 ml limon suyunu, limon rendesini, kalan zeytinyağı ile karıştırın, tuz ve biber ekleyin 4 büyük tabağa ince bir tabaka halinde sürün![]() + Mantarları çok ince dilimlere kesip, tabaklara paylaştırın Kalan limonlu yağı üstlerine sürün Mantarların üstüne mayonezi serpiştirin Roka ve peynirle süsleyip servis yapın
|
|
|
|