![]() |
Mantar Carpaccio Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Mantar carpaccio
Mantar carpaccio Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik 420 kalori Malzemeler: 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı orta acı hardal 10 ml. beyaz şarap 1/2 diş sarımsak 140 ml. Zeytinyağı 50 gr. yoğurt 1 adet limon 3 büyük boy mantar 1/2 demet roka 60 gr. rende parmesan tuz karabiber Hazırlanışı: + Mayonez için yumurta sarısını, hardalı, şarabı ve sarmısağı, el blenderi ile karıştırın. 40 ml. zeytinyağını ilk önce damla damla, sonra ip gibi akıtarak ekleyin. Mayonezi yoğurt ile karıştırın, tuz ve biber ilave edin. + Limonun kabuğunu ince rendeleyin, suyunu sıkın. 20 ml. limon suyunu, limon rendesini, kalan zeytinyağı ile karıştırın, tuz ve biber ekleyin. 4 büyük tabağa ince bir tabaka halinde sürün. + Mantarları çok ince dilimlere kesip, tabaklara paylaştırın. Kalan limonlu yağı üstlerine sürün. Mantarların üstüne mayonezi serpiştirin. Roka ve peynirle süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.