Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, hazırlanışı, kızartması, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri

Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi



Havuç kızartması
Havuç kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 20 dakika
4 kişilik
Malzemeler:

4 adet havuç
3 yemek kaşığı un
30 gram taze kaşar peyniri
1 adet yumurta
sıvıyağ

Hazırlanışı:
Havuçları temizledikten sonra önce ikiye, iki parçayı da uzunlamasına 3er parçaya bölün Kaşar peynirini çok ince rendeleyin
Bir kaba yumurtayı koyup iyice çırpın 2 ayrı kaba ise unu ve rendelenmiş kaşar peynirini koyun
Havuçları sırasıyla önce yumurtaya, sonra rendelenmiş kaşar peynirine ve una bulayın
Bir tavada sıvı yağı kızdırın Havuçları kızartıp fazla yağını emdirmek için kağıt havlu üzerine çıkarın Biraz soğuduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.