ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=781509)

Prof. Dr. Sinsi 09-09-2012 02:03 PM

Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
 
Havuç kızartması
Havuç kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi

Hazırlama süresi 20 dakika
4 kişilik
Malzemeler:

4 adet havuç
3 yemek kaşığı un
30 gram taze kaşar peyniri
1 adet yumurta
sıvıyağ

Hazırlanışı:
Havuçları temizledikten sonra önce ikiye, iki parçayı da uzunlamasına 3er parçaya bölün. Kaşar peynirini çok ince rendeleyin.
Bir kaba yumurtayı koyup iyice çırpın. 2 ayrı kaba ise unu ve rendelenmiş kaşar peynirini koyun.
Havuçları sırasıyla önce yumurtaya, sonra rendelenmiş kaşar peynirine ve una bulayın.
Bir tavada sıvı yağı kızdırın. Havuçları kızartıp fazla yağını emdirmek için kağıt havlu üzerine çıkarın. Biraz soğuduktan sonra servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.