![]() |
Havuç Kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Havuç kızartması
Havuç kızartması Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik Malzemeler: 4 adet havuç 3 yemek kaşığı un 30 gram taze kaşar peyniri 1 adet yumurta sıvıyağ Hazırlanışı: Havuçları temizledikten sonra önce ikiye, iki parçayı da uzunlamasına 3er parçaya bölün. Kaşar peynirini çok ince rendeleyin. Bir kaba yumurtayı koyup iyice çırpın. 2 ayrı kaba ise unu ve rendelenmiş kaşar peynirini koyun. Havuçları sırasıyla önce yumurtaya, sonra rendelenmiş kaşar peynirine ve una bulayın. Bir tavada sıvı yağı kızdırın. Havuçları kızartıp fazla yağını emdirmek için kağıt havlu üzerine çıkarın. Biraz soğuduktan sonra servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.