Yapılışı
Çirozlar ocakta orta ateşte kızartılır Sonra başları kopartılıp yağlı kağıda sarılır Düz ve sert bir zemin üzerinde havan tokmağı ile dövülür Derisi ve kılçıkları ayıklanıp bir kaba alınır Üstünü örtecek kadar sirke eklenip yaklaşık 1saat dinlendirilir() Dinlendirilmiş çirozlar servis tabağına alınıp üzerine kararınca zeytinyağı ve limon gezdirilir Üstü ve kenarları ayıklanmış dereotu ile süslenerek soğuk servis yapılır
Afiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.