Siğir Etli Arpa Şehriye Pilavi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Siğir Etli Arpa Şehriye PilaviSIĞIR ETLİ ARPA ŞEHRİYE PİLAVI Eti küçük küçük doğrayıp, kavurun Doğranmış domates ve soğanları ilave edin En son ezdiğiniz sarımsakları ilave edip, 5 dakika daha pişirin Su ilave edip, kekik, tuz, biber de katarak 1 saat daha pişirin Ara sıra karıştırmayı unutmayın Daha sonra şehriye, su ve maydanozları ekleyin 15-20 dakika pişirin 700 gr sığır eti 500 gr domates 250 gr kuru soğan, Zeytinyağ 3 diş Sarımsak Salça Maydanoz Su Tuz, Kara Biber, Kekik Üzerini Maydanozla süsleyebilirsiniz |
|
|
|