![]() |
Siğir Etli Arpa Şehriye Pilavi
SIĞIR ETLİ ARPA ŞEHRİYE PİLAVI Eti küçük küçük doğrayıp, kavurun. Doğranmış domates ve soğanları ilave edin. En son ezdiğiniz sarımsakları ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Su ilave edip, kekik, tuz, biber de katarak 1 saat daha pişirin. Ara sıra karıştırmayı unutmayın. Daha sonra şehriye, su ve maydanozları ekleyin. 15-20 dakika pişirin. 700 gr sığır eti 500 gr domates 250 gr kuru soğan, Zeytinyağ 3 diş Sarımsak Salça Maydanoz Su Tuz, Kara Biber, Kekik Üzerini Maydanozla süsleyebilirsiniz |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.