![]() |
Lahana Turşulu Tavuklu Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahana Turşulu Tavuklu PilavLahana turşulu tavuklu pilav MALZEMELER 4 adet tavuk butu 3 su bardağı pirinç 1/2 kg lahana turşusu 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 2 su bardağı su YAPILIŞ TARİFİ Tavuk butları haşlanır ![]() kıyılmış lahana turşusu ilave edilir ![]() ![]() ve sıcak suda yarım saat kadar bekletilmiş pirinç ilave edilir, hep beraber biraz kavrulur ![]() ![]() ![]() Karabiberli 4 bardak tavuk suyu ilave edilir ![]() biber sürülerek fırına verilir ![]() ![]() üsteki pirinçlerin kurumaması için arada bir karıştırılır ![]() |
![]() |
![]() |
|