Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk MutfağıBıldırcın Izgara Tarife ait bilgiler Yemek : Bıldırcın Izgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik HAZIRLANIŞI Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs![]() ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın![]() |
|
|
|