ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=709594)

Prof. Dr. Sinsi 09-05-2012 12:23 AM

Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
 

Bıldırcın Izgara

Tarife ait bilgiler

Yemek : Bıldırcın Izgara

Tür : Av Etleri

Mutfak : Türk mutfağı

Süre :

Zorluk :

MALZEMELER

5 adet bıldırcın

Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI

Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.