![]() |
Bıldırcın İzgara Tarife Ait Bilgiler Yemek : Bıldırcın İzgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk Mutfağı
Bıldırcın Izgara Tarife ait bilgiler Yemek : Bıldırcın Izgara Tür : Av Etleri Mutfak : Türk mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik HAZIRLANIŞI Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.