![]() |
Portakallı Ve Hardallı Kuzu Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Ve Hardallı Kuzu EtiPORTAKALLI VE HARDALLI KUZU ETİ =MALZEMELER= Portakal Sosu İçin Malzemeler: 1 Su bardağı portakal suyu 50 gr ![]() 2 yemek kaşığı kahverengi şeker 1-1/2 yemek kaşığı mısır nişastası (Malzemeler) 500 gr ![]() 150 gr ![]() 2 yemek kaşığı soya yağı 1,5 kg kemiksiz kuzu eti 1 kg haşlanmış pirinç Mandalina ve portakal dilimleri Kavrulmuş badem =HAZIRLANIŞI = Portakal sosu için verilen malzemeleri kanştırıp bir kenarda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|