![]() |
Kagıt Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kagıt KebabıKagıt Kebabı 1 yemek kaşıgı margarin 1 adet sogan 500 gram kuzu eti 1 adet büyük boy patates 2 adet havuç 100 gram iç bezelye tuz karabiber yaglı kagıt Yapılışı: Soganı ayıklayıp bir tencerede margarinle birlikte kavurun ![]() ![]() ![]() Patates ve havucu ayıklayıp küb şeklinde, domatesi ise çekirdeklerini çıkardıktan sonra irice do rayın ![]() Etin pişme süresinin sonunda havuç ve bezelyeyi katın ![]() ![]() ![]() ![]() Yaglı kagıdı 20 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kagıt kebapları fırın tepsisine dizin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|