![]() |
Soslu Piliç Külbastı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Piliç KülbastıGEREKLİ MALZEME: - 500 gr ![]() - 3 - 2 havuç - 3 - 4 taze - 2 çorba kaşığı saiçası - 1 su bardağı - 1/2 çay kaşığı kırmızı acı - 5 çorba kaşığı sıvıyağ - 1-2 dal fesleğen -Tuz iki kaşık sıvıyağı tavada ısıtıp Ömür But Külbastıları kızartın ![]() ![]() ![]() Kalan yağı tencerede kızdırıp ve ları soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ocaktan alıp etleri ilave edin ve üzeri kapalı olarak 5 dakika bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|