Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
külbastı, piliç, soslu

Soslu Piliç Külbastı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Piliç Külbastı




GEREKLİ MALZEME:
- 500 gr piliç but külbastı
- 3
- 2 havuç
- 3
- 4 taze
- 2 çorba kaşığı saiçası
- 1 su bardağı
- 1/2 çay kaşığı kırmızı acı
- 5 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1-2 dal fesleğen
-Tuz

iki kaşık sıvıyağı tavada ısıtıp Ömür But Külbastıları kızartın Kabak ve ları temizleyip küp küp doğrayın Domates ve soğanları soyup doğrayın
Kalan yağı tencerede kızdırıp ve ları soteleyin Domates, taze ve salçasını ekleyip karıştırarak kavurun Sütü ilave edip tuz ve kırmızı biberle atlandırın Sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin
Tencereyi ocaktan alıp etleri ilave edin ve üzeri kapalı olarak 5 dakika bekletin Fesleğen /apraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.