Kimse Dokunmasın Sana!!! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Kimse Dokunmasın Sana!!!Hayatimin aşkını tam buldum derken ![]() ![]() yalniz günler sona erdi derkenyine yalnizim yine ümitsizim biz birbirimizi severken heran bir birimizi özlerken ayirdilar bizi ayirdilar unutursun zamanla diyorlar aşk gelir gecer diyorlaryüregimde her anı sensiz büyük bir aci yüregim hüzün dolusensizligin yollari hüzün ![]() sensiz her aldigim nefesim bir zulüm hayatimin anlami sensinsensiz kalirsam hayatima kiyarim tek bir damla göz yaşına kıyamam ![]() Belki sen ümitini kestin Belki sen bu benim kaderim diyib boyun eydin ![]() ![]() bilmiyorumsenden uzak habersizim ![]() hersey olumsuz gözüksedeseninle olmak icin her$eyimi veririm bu a$k icin son damla kanima kadar mücadele ederim benden ba$ka kimse dokunmasin sana,benden ba$ka kimse bakmasin gözlerine seni Ba$kasinin kollarinda görmeye dayanamam ölürüm ozaman sen benimsin sevgilim![]() ![]() duy sesimi senin icin ya$iyorum![]() senin icin sava$iyorumsevgilim ben sensizlige dayanam katlananam ![]() ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!!tşkler çok güzeldi ![]() ![]()
|
|
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!! |
|
|
#3 |
|
gulhan
|
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!!Hayatimin aşkını tam buldum derken
![]() ![]() yalniz günler sona erdi derkenyine yalnizim yine ümitsizim emeğine sağlık ablacım süpermiş
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!!Teşekkürler canım vakit ayırdığın için |
|
|
|
#5 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!!c0k c0k qüSeL ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
|
|
#6 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!!Okuyan gözlerinize sağlık
|
|