![]() |
Kimse Dokunmasın Sana!!!
Hayatimin aşkını tam buldum derken...yalniz günler sona erdi derken yine yalnizim yine ümitsizim biz birbirimizi severken heran bir birimizi özlerken ayirdilar bizi ayirdilar.unutursun zamanla diyorlar.aşk gelir gecer diyorlar yüregimde her anı sensiz büyük bir aci.yüregim hüzün dolu sensizligin yollari hüzün..sensiz her aldigim nefesim bir zulüm.hayatimin anlami sensin sensiz kalirsam hayatima kiyarim tek bir damla göz yaşına kıyamam Belki sen ümitini kestin Belki sen bu benim kaderim diyib boyun eydin...bilmiyorum senden uzak habersizim..hersey olumsuz gözüksede seninle olmak icin her$eyimi veririm bu a$k icin son damla kanima kadar mücadele ederim benden ba$ka kimse dokunmasin sana,benden ba$ka kimse bakmasin gözlerine.seni Ba$kasinin kollarinda görmeye dayanamam.ölürüm ozaman sen benimsin sevgilim...duy sesimi senin icin ya$iyorum..senin icin sava$iyorum sevgilim ben sensizlige dayanam katlananam.. alıntı |
Cevap : Kimse Dokunmasın Sana!!!
tşkler çok güzeldi...
|
Hayatimin aşkını tam buldum derken...yalniz günler sona erdi derken yine yalnizim yine ümitsizim emeğine sağlık ablacım süpermiş |
Teşekkürler canım vakit ayırdığın için
|
c0k c0k qüSeL ...
|
Okuyan gözlerinize sağlık.
|