Zir'a |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zir'aBatık gemiden hava kabarcığı hayatım ![]() ![]() Bundan zir'a konuşmuyorum ! susmak mecburiyetse karşında , Boz bütün ihtimalleri parmaklarım da , ve ![]() Eğ kulağını gözlerime , duyuyormusun ağlıyorum işte ![]() ![]() Sakın sayfalarını çevirme ardarda Sana bir uçurum çizdim , coğrafya defterinde sonunda , benden değil de Sen Kendini atamayacağından korkarsın ![]() Zir'a bundan , Tahtada öyle kör bırak noktamızı , öyle ki ölüme meyilli harf dizesi ile Kimse görmesin aşkımızın , bir dönem intaharla anılan ortak hecesini ![]() Küçük Küçücük sırlarımı ![]() ![]() Sırlarım ki aynanın arkasına da ![]() çünkü ! Sabah , Her sabah senden kalan yüzüm Biraz düzenbaz ![]() Ve her dilim , biraz küfürbazken Ve ben her sabah sana yıkandıysam Ağzımın kenarında sana söyleyemediklerim , Gusule tabi tuttumsa ; ve çalındıysa sevaplarım ![]() Zir'a bahanesi budur ki , Söylediklerimi yazdım Küçük kağıtların en büyük yerine , ve Geçtim, o zamanlar gençtim Ben gençken geçtim senden ![]() Dişlerimi bıraktım , mayın sahası gamzene , ve kaçamadıysam senden Ayaklarım birinci dereceden ayışığı yanığıydı zaten Eğ kulaklarını gözlerime Duydunmu ? Acımı ![]() Duydunmu tuzlu suya değişini zerremin Ve dağılışımı dalga boyu yüzümün Sen ![]() Sakın sayfamı cevirme ![]() sana bir uçurum çizdim Benden değil Atlayamamaktan korkacaksın |
|
|
|